6. augusta 2012

Prolog - Live my life with you

Ahojte. Ja a kamoška Mary sme sa rozhodli napísať príbeh o 1D. Vieme že ich je už hodne ale tak, dúfame že ani to vás neodradí od čítanie a stanete sa verními fanúšikmi našej story.  Potešia nás akékoľvek komentáre a každé kliknutie na náš blog. Berieme aj kritiku a budeme sa snažiť lepšiť a lepšiť v písaní. 
Enjoyed it :* 
Maggie, Marry



 Lucy:
Volám sa Lucy Hudson. Mám 17 a pól roka. Bývam v Norwichu. Našťastie som už odmaturovala. Mala som to ťažšie než ostatný moji spolužiaci. A prečo? Pretože moji "úžasní" spolužiaci mi to znepríjovňovali so svojími rečami. Viete, som bláznivá directionerka. Viem že je to trochu divné na to že mám 17 ale mne je jedno čo si o mne hovoria. Vďaka One Direction som si našla viacero kamarátok, No hlavne som si našla najlepšiu kamarátku ktorú som nemala. Bola jedna, Emily ale hnusno ma podrazila...Prebrala mi chalana, a to hovorila že ju vôbec nezaujíma! No naspäť k Rebecke (tá najlepšia kamarátka...) Rebecka je strašne milá, preskajpovala som s ňou už aj týždeň a to sa poznáme možno mesiac a pól!

Rebecka: 
Ahojte. Volám sa Rebecka Lilien Carter. Mám 18 rokov. Pochádzam z Brightonu. Som veľká directionerka. Hovorila som si že nebudem závislá na tých piatych chalanoch ale vydržalo mi to...týždeň? Asi. Spoznala som   vďaka nim aj Lucy. Lucy je jedna z directioneriek ktorá znamená pre mňa veľa, je to jedna z mojich najlepších kamarátiek. Poznáme sa asi mesiac a pól ale nebojím sa jej povedať akékoľvek tajomstvo alebo keď potrebujem nejako poradiť poradí mi. A tak, teraz keď konečne začali prázdniny navrhla som jej niečo...

Lucy:
Prišla mi správa od Rebecky! Rýchlo som to otvorila. Práve sme sa bavili o tom ako prežijeme tieto prázdniny.  Rebecku ževraj niečo napadlo.
 Hej! Niečo ma napadlo! Toto neodmietneš! 
Čo? Hovor!! - naliehala som.
Vieš ako sme sa bavili o tom Londýne? 
No...Nenapínaj ma!  
Tak...zohnala som nám brigádu...v LONDÝNE!! 
ČO? VÁŽNE? Aká brigáda? 
Čašníčka v...sa podrž teraz.... 
KDE???
V Nando's! 
Asi pól hodinu sme sa bavili o nando's a o Londýne. No potom ma napadla čisto praktická otázka...
Kde budeme bývať? 
Našla  som nám byt ktorý si môžeme prenajímať... 
Vážne? Neverila som.  Takže o týždeň odchádzam do Londýna. Nehorázne sa teším. Na Londýn, na Nando's (a to som sa do žiadnej brigády nikdy netešila!), na Rebecku.

Tak...tu je prolog...veľmi by nás potešilo keby napíšete váš názor /kladný alebo záporný/...
Maggie 

6 komentárov:

  1. Pěkný prolog:) Těším se na pokračování!;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow! :) Těším na další díl :) .. moc hezké ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veelmi peknee :DD...uz sa tesim na dalsiu cast :DD

    OdpovedaťOdstrániť